Rólunk

Főoldal Rólunk

A biztosceg.hu a megbizhatovallakozasok.hu weboldal létrehozása után jött létre.

Nem állítunk ki minősítést,nem állítunk ki tanusítványt sem oklevelet!

Köszönettel veszünk minden kritikát,észrevételt vagy tanácsot ha ezzel elősegítik munkánkat egy színvonalas tartalom eléréséhez!

Mi többet szeretnénk nyújtani mint a legtöbb reklámszolgáltató!

Weboldalunkra végleges megjelenést biztosítunk partnereink részére amely addig szól ameddig weboldalunk üzemel!

Reméljük,hogy az Ön vállalkozását is hamarosan üdvözölhetjük honlapunkon!

Köszönjük,hogy meglátogatta weboldalunkat!

Üdvözlettel: a www.biztosceg.hu csapata!

GDPR

Tisztelt Ügyfelünk!

Az adatkezelési irányelveknek megfelelően ha a weboldalunkon megjelent adatait javíttatni vagy módosítani szeretné kérem vegye fel velünk a kapcsolatot levél formájában!

A reklámszolgáltatás ellenértékének kifizetésével hozzájárul ahhoz,hogy a megadott adataival weboldalunkon szerepeljenek melyek addig szerepelnek itt ameddig a weboldal elérhető vagy ameddig az előfizető nem kéri adatainak módosítását vagy törlését.

Mivel fizetett vagy nyílt internetes adatbázisokból dolgozunk ezért a telefonszámok eredetét sajnos nem áll módunkban ellenőrizni így azt sem tudjuk leellenőrizni,hogy az előfizetés magánszemély nevén van vagy a vállalkozása neve alatt fut.

Weboldalunkon csak vállalkozások,cégek,alapítványok,egyesületek stb. jelenhetnek meg melyeknek adataik nyilvánosak nem tartozik a GDPR törvény hatálya alá mivel nem magánszemélyekről van szó!

Ellenben ha egy telefonszám,weboldal,e-mail cím nem a vállalkozáshoz tartozik mely a megjelenésben szerepel szerepel weboldalunkon ezt kérem jelezzék nekünk és javítjuk!

Vállalkozás keresése

Legyen Ön is a partnerünk

Regisztrálja cégét pár kattintással a rendszerünkbe!